Social Icons

Saturday, 8 September 2012

CARA MENDAFTAR BLOG ANDA DI ENJIN CARIAN

Assalamualaikum semua..

Harini saya ada terbaca entry daripada satu blog cik Ika ni tentang cara-cara nak daftar blog kita di enjin carian.. Ilmu ni memang berguna..Sebab apa, jika blog anda hebat macam mana pon tapi tiada pengunjung.. apa guna kan. So, bila anda dah daftar di enjin carian maka enjin carian tu akan masukkan blog anda ke index list mereka dan...nah, mereka akan slalu la datang jalan-jalan kat blog korang..Nanti, lagi ramai la pengunjung yang datang... Best kan...hehe..

Camni cara-caranya...


1. Daftar blog di google web master

2.Daftar di free web submission

3. Daftar di Yahoo!

 4. Daftar di bing

Selamat mencuba...:)

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text