Social Icons

Thursday, 20 September 2012

AKSI TERHEBAT SEORANG STUDENT

Sudent life ni penuh dengan pancaroba. Resepinya adalah kesabaran disulami usaha gigih. Student life di mana-mana sama sahaja konsepnya, kuliyah, stadi, research, exam. Dalam stress-stress belajar ni, jum kita tengok 2 gambar student yang super cool.


Nilah skill tidow di libry yang paling hebat dan cool. Anda pernah buat x skill macam ni? kalau pernah sila angkat keyboard..:) hehe


Ni pulak cara meniru (anta msg kat membe) yang paling creatif. Memang susah nak kantoi ni.hahha.. x terfikir plak aku ada orang ley buat cmni..:)

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text